sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Beagle tuli taloon!

Jeps! Nyt taisi tulla taloon uusi komento.. Ja sen komennon antaa Tyyne :D! Tyyne on nyt reilut 7 vko vanha beagle-neiti. Kyllä on pieni ja pippurinen tapaus! Aivan mielettömän reipas ja rohkea tuleva jänisten kauhu!

Tyyne kotiutui perjantaina ja mielettömän hyvin kotiutuikin. Leonan pentu ajasta on itsestäänkin niin vähän aikaa jotta on hyvin muistissa, mutta kyllä ovat niin erilaisia tapauksia nämä kaksi. Tyynestä ei huomaa lainkaan, että olisi vieraaseen taloon tullut. Rohkeasti on kaiken ottanut vastaan. Ja mitä Leonaan tulee, täytyy hällekkin antaa kymmenen pistettä. En olisi aivan uskonut näin hyvää vastaanottoa :D! Mutta näiden kahden leikit käynnistyi heti kättelyssä! Välillä täytyy hieman rauhoittaa tilannetta, mikäli riekkuminen yltyy liian rajuksi. Kokoeroa kun on sen verran että toinenhan litistyy Leonan alle kuin pannukakku! Tyyne 2,8 kg ja Leona 15,3kg. Tyyne on siis osoittanut luonteen kovuutensa het alkujaan.. Komentaa Leonaa sen minkä kerkiää :D! Muutaman kerran on Leona rähähtänyt takaisin, ja nämä kerrat ovat olleet kun neiti on rötköttänyt miun kainalossa ja pieni riiviö on pyrkinyt saamaan oman osuutensa.. Leonan mielestä hänen mamman kainaloonsa ei muilla ole asiaa! Ja piikuli yrittää myös omia kaikki Leonan lelut ja luut itselleen.. Niistä saadaan aina vääntö aikaiseksi ja kumpikaan ei tahdo luovuttaa!

Mutta siis pääsääntöisesti aivan loistavasti näillä menee leikit yksiin, hyvin toinen ymmärtää, että on kyse aivan pienestä paaperosta. Tosin vetoleikit milloin milläkin villasukalla näyttää välillä hiukan rajulta, kun toinen ei hellitä ja tulee ilmassa kuin karusellissä perässä :D!

Ensin riekutaan ja painitaan, sen jälkeen sulassa sovussa käydään yhdessä vesikupilla ja muutamat kerrat ollaan pötkötetty leikkien uuvuttamana viekukkain :)! Eli alku näyttää ainakin hyvältä! Jää nähtäväksi missä vaiheessa valtataistelut tulee eteen.. sillä Leonan tuntien, ei tule sekään sitä hevillä luovuttamaan!

Pennun kanssa käytiin tutustumassa myös labbis-tyttöihin Emmaan ja Viiviin. Treffit meni hienosti, ilman ujosteluja. Leonakin taisi välillä hiukan puolustella siskoaan :)!

Mitäs tässä muuta on tapahtunut?! Leonan turkki trimmattiin näin ensi kertaa aivan itse. Tosin, se on edelleen hiukan niinkuin kesken :D! Eikä se mikään loisto suoritus ole, mutta antoi trimmata todella hienosti, eikä se ollut yhtään hankalaa vaikka alkuun hieman arvelluttikin. Tassukarvat jätettiin "seuraavaan" päivään :D, ja ovat siis edelleen leikkaamatta! Tässä nyt on vaan ollut kaikennäköistä :D! Ja kukas niitä täällä metsänkeskellä katselee 8)!

 Siinä kait ne tärkeimmät, tasasen varmasti täällä ollaan tallailtu :)!






1 kommentti:

  1. Oijoioi! Onpa teillä nyt jänskää, kun on taas pentu talossa :) Ei tule käymään aika pitkäksi!

    Perron turkki on siitä kiva leikattava, että ei sen niin väliä ole, vaikka jälki on vähän sinne päin. Viikossa se kasvaa jo sen verran, että kaikki epätasaisuus häviää. Meilläkin surisi kone juuri eilen, on taas kevyemmät oltavat koirilla!

    Onnea kovasti Tyyne-pennusta!

    VastaaPoista