keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Leona, pieni leijonanpennun alku!

No niin, otetaanpas uusi yritys tämän blogin treenamisen kanssa :D! Koiruus makaa reporankana jaloksissa joten käytän ajan hyödykseni!

Blogia toivottiin avattavaksi , tässä siis saamanne pitää :)! Ei tästä välttämättä mitään joka iltaista harrastusta tule, mutta aina kun ennätän ja tulee inspiraatiota niin silloin lupaan rustailla ja kertoa kuulumisiamme!

Kävimme siis sunnuntaina hakemassa tytön kotiin Mynämäeltä, Bonachonin kennelistä. Kennel nimeltänsä ipana on Lotta, ja monien nimivaihtoehtojen jälkeen päädyimme pitämään kuitenkin kiinni L-pentueen alkukirjaimesta ja annoimme nimeksi Leona. Ruokolahden uusi leijona :)! (Eihän sitä tiedä minkälainen kuuluisuus mimmistäkin vielä kehkeytyy ;) ).

Kotimatka meillä oli pitkä, liki 500 km. Ensimmäiset 10 minuuttia meni hieman itkeskellessä, tämän jälkeen nukuttiin levollisena sylissä. Leona osoitti heti ensimmäisellä pysähdyksellä suurta reippautta ja viipottikin häntä heiluen ja nenä kiinni maassa nuuskuttaen menemään. Edes hihna ei tuntunut mimmiä häiritsevän (aivan kuin olisin aina kulkenut hihnassa :D)! Pieni takapakki kuitenkin koettiin, sillä vaikka luulimme valinneen rauhallisen ja hieman syrjäisemmän pysähdyspaikan, oli joku toinenkin matkaaja ajatellut samoin..
Auto pääsi hieman yllättämään ja säikäytti hieman pienokaista.. onhan se pelottavaa kun joku iso ja kummalinen nelipyöräinen otus liukuu ohitse :(! Ja vielä kun autosta alkoi valua hieman äänekkäämpää porukkaa, niin päätimme vähin äänin jatkaa matkaa ja etsiä seuraavalle hieman varmempi stoppipaikka. Pientä kankeutta olikin loppu pysähdyksillä havaittavissa, näistäkin huolimatta matka sujui mallikkaasti ja perille päästyämme neiti osoitti jälleen mieletöntä rohkeutta ja mielenkiintoa uutta kotiansa kohtaan! Häntä hurjasti heiluen ja kovasti nuuskutellen käytiin samointein tutustumassa liki koko tilaan :)!
Leona on muutenkin nenä kiinni maassa koko ajan ja ottaa kovasti ilmavainujakin.. (isäntä innoissaan metsästysharrastuksensa vuoksi :D). Ja ovatpa jopa västäräkitkin saaneet jo kyytiä :D!

Ensimmäinen ilta meni uuteen tutustuessa ja odotellessa ensimmäistä yötä ilman totuttua laumaansa. Ja kuinka ollakkaan, tyttö ei antanut pienen pientäkään piippausta koko yönä.. Outoa :D! Eihän sitä toki voi olla kuin tyytyväinen näin hyvään kotiutumiseen :)! Taisi viimoiset päivät siskonsa Lulun seurassa tehdä hyvää ;D! Leona on osoittanut kaikessa aivan uskomatonta rohkeutta, kiinnostusta ja intoa kaikkea uutta kohtaan. Vieraista ei olla moksiskaan vaan menee suinpäin häntää piiskaten tekemään uusia tuttavuuksia. Äänisiedätyskin on onnistunut loistavasti kasvattajan tykönä, tästä hyvänä esimerkkinä, isännän poratessa porakoneella, Leona viipotti Henkan jalkojen juureen haalimaan rapsutuksia koneen pärinästä piittaamatta :D!

Joko Teilläkin herää kysymys; Onko Leonassa jotain vialla :D???

Vielä hieman jatkaakseni, taitaa pennusta tulla myös todellinen vesipeto.. Normaalisti koirien vieruksiessa suihkua, meidän neiti juoksee ja säntäilee ihan höpelönä suihkun alle :D!! Tätä "outoutta" käytetäänkin hyväksi näillä helteillä ja käydään välillä vilvoittelemassa kylppärissä :)! Eilis päivänä kävimme tutustumassa myös oikealla rannalla ja sinnehän tyttö porhalsi Saimaaseen sen kummempia aikailematta :D!

Ainoa asia mikä meillä on tällä hetkellä harmina, on Imatralla jylläävä parvovirus :(! Emmekä ole siis voineet käydä tutustumassa koirakavereihin.. :((((! Onneksi koiran sijoitus-mamma Niina lupasi tulla ensi viikolla Joensuusta koirineen kylille :)! Toivottavasti kuitenkin pääsisimme jo ennen sitä aloittamaan sosiaalistuttamisen kanssa sisariaan kohtaan!

Oho, tekstiähän syntyikin yllättävän hyvin :D!
 No, mutta tässä näin alkajaisiksi.. Laitan vielä muutaman kuvan mikäli vain osaan :D!




5 kommenttia:

  1. Onpas lähtenyt elämä uudessa kodissa hienosti liikeelle ! Mikäs sen mukavampaa, näin kasvattajankin kannalta:) Jäämme nyt siis innolla odottelemaan blogin päivityksiä (ei mitään paineita...).

    VastaaPoista
  2. Taitaa tulla topakka tyttö ipanasta... Täällä jo odotellaan innolla uuden painikaverin tapaamista, palaamme siis piakkoin! Sillä välin koiramaisen mukavia kesäpäiviä koko poppoolle ;)

    VastaaPoista
  3. Liinu-sisko täältä Turusta lähettääpi terveisiä ja onnea paljon uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  4. Löysinpä minäkin tänne! Myös Lilla-siskolta ja emännältä kaikkea hyvää, haukut ja hännänheilutukset! :)

    VastaaPoista
  5. Peki ipanoineen on siirtynyt uuteen osoitteeseen ja muuttunut kennelimme yleisblogiksi; meidät löytää nyt täältä: http://kennelbonachon.blogspot.com

    VastaaPoista