perjantai 6. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Pieniä päivityksiä pitkästä aikaa..

Niin vaan vierähti joulu kuin uusivuosikin.. Rakettien pauke oli hiukan arvelluttavaa. Ulkona ollessa mentiin häntä koipien välissä ja sisällä ollessa niille haukuttiin sitten ihan urakalla. Huoh, onneksi se on vain kerran vuodessa :)!

Ja niin vain saatiin vihdoin luntakin, nyt sitä on varmaan rapiat 15 cm. Koiruuskin saa tehdä jo töitä eteenpäin päästäkseen ja hanki hyppimisellä saa nopeasti poltettua ylimääräisen energian!

Muuten kaikki on melko ennallaan, Leona on sellainen perus kiltti ja hellyyttä halajava kuin ennenkin :)! Painoa on n. 15 kg ja kroppakin on alkanut jykevöityä. Sisäsiisteydessä meillä kamppaillaan edellleen.. ehkä se valo tunnelin päässä alkaa jo hiukan pilkottaa!

Metsästys rintamalla ollaan siirrytty jänisjahtiin jossa saalista ei vielä ole tullut, mutta jäljelle päästessä lyödään pienempää pykälää pesään ja sinkoillaan kuin nato-ohjus :D! On muuten sille päälle sattuessaan aivan uskomattoman nopea kintuistaan, siinä jää moni muu koiruus jo kakkoseksi!

Koirakavereitakin on käynyt ja niistä lemppariksi on valikoitunut barbetti Deli. Deli oli meillä joulukuussa viikon hoidossa juoksujensa vuoksi. Nämä kaksi pörröpäätä tulivat aivan uskomattoman hyvin toimeen ja itkuhan se siitä taas tuli kun kaveri lähti :(! Mutta seuraavaa kertaa odotellessa ;)!
Uusin tulokas on kolmikuukautinen labbis tyttö Viivi. Viivi on melkoisen vilkas neiti joka ei paljon vanhemmilleen kumartele :D! Näistä kahdesta Leona oli siis se joka juoksi ja piippasi karkuun. Viivi oli sanoisinko, hiukan päälle käyvä :D! Alkutohinoiden jälkeen Leona näytti aivan uuden piirteen itsestään ja yritti murahtelemalla saada pienokaisen ojennukseen.. siinä juurikaan onnistumatta :D! Toisilla treffeillä tilanne jo rauhoittui :)!

Tässä taas hiukan kuulumisiamme ja muutamia uusia otoksia.

Ja hännän heilautuksien myötä oikein mukavaa uutta vuotta kaikille karvaisille kavereille :)!



                                                    Koira kuiskaamisia!


                                                  Tukka tulee jo silmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti