torstai 8. joulukuuta 2011

Voihan lumi!

Nyt sitä lunta sitten tuli ja samalla miettii että miltähän Leona näyttäisi jos trimmaisi vain säärikarvat :D?!
Kovasti neiti tuntuu lumesta nauttivan ja nuuhkuttelevan, mutta mutta.. Leona alkaa tovin kuluttua muistuttamaan enemmän lumiukkoa kuin koiruutta :D!

Leonalla oli poikaystäväkin viikonloppuna kylässä :)! Niina ajeli ohitsemme Helsinkiiin näyttelyyn ja jätti Hugon meille viikonlopuksi oljamiin.. En tiedä Hugosta, mutta Leona ainakin nautti :)! Ja itkuhan siitä sitten tuli kun kaveri sunnuntaina lähti. Poishaku reissulla Doriskin pääsi moikkaamaan Leonaa ja ilmaisikin mielipiteensä kovin Dorismaisesti :)! Leona on tosin kaivannutkin hieman "ojennusta". Palauttaapahan ipanan takaisin maanpinnalle!
Sunnuntaina onkin jo uusi kaveri tulossa.. tällä kertaa on Delin vuoro :)! Toivotaan että tytöt tulevat hyvin toimeen, tosin tähän asti ei ainakaan ole ollut ongelmia!
                                                       "Majakka ja perävaunu"

Hieman oli haastetta saada koiruudet aina samaan kuvaan, Hugo kyllä oli hienosti paikoillaan, mutta meidän tornaado ei malttanut kovin kauan paikoillaan pysytellä..

1 kommentti:

  1. Voih noita Leonan kinttuja!!! :D Incalla niitä lumipalloja viime talvena kerty välillä niin, että sen oli hankala kulkea, mutta nyt me vaan liukastellaan täällä :(

    Mukavia talvipäiviä!

    VastaaPoista