keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Kymppikerholainen :D!

4 kk+3päivää ja vaaka tasan 10 kg :D!
Miten se onkin kasvanut näin vauhdilla.. Pian ei enää pennuksi tunnista :D! Meidän ISO tyttö!
Säkäkorkeuskin noin 37cm.. +/- 3cm :D! Ehkä se on toi Leonan harmaa-väritys joka saa hänet näyttämään jotenkin "vanhalta" :D!

Leona vaikuttaa muutenkin "kasvaneen", on välillä jotenkin niin "aikuinen".. toki niitä pentuhepuleitakin ilmenee :D! Fyysisen kasvun huomaa ennenkaikkea siinä, että ennen ainoa turvamme oli korkea jenkkisänky, mutta aikansa sinnikkäällä yrittämisellä Leona on muutaman kerran tullut mamman herättämään nenänpäästä lipaisulla :D! Pian on enää kiinanmuuri joka tyttöä pidättelee! Kieltämättä pakko sanoa että mikään ei ole sen ihanampaa kuin pallero tuhisemassa kainalossa, pää emännän kanssa samalla tyynyllä ;D! Leona kaipaa aivan mielettömän määrän hellyyttä ja rapsutuksia ja haleja ja suukkoja ja... niitähän mamma antaa :)!

Leona on muuten aivan hirmuinen saunoja :).. suihkuttelusta puhumattakaan :D! Tyttö istuu joka ilta hyvä ettei ensimmäisenä ja viimoisena saunanlauteilla.. enää ei alalaude kelpaa :D!
Toisin sanoen Leona on kaikessa mukana mitä ikinä teemmekään.. Leona on mm. oiva posteljooni (aamurutiineja, pissireissu ja postinhaku.. Juoksee laatikolle odottamaan omaansa :D ja kantaa "saaliin" nätisti sisälle), Puiden hakureissulla Leona hoitaa aina oman osansa ja tuo kalikan tullessaan, Perunoiden/porkkanoiden kaivuu hoituu täysin ilman kuokkaa.. Onhan näitä! Kasvimaan saaliista koiruus tosin verottaa aina omansa.. mm. kurkut ovat(olivat) Leonan herkkua!

Lintumetsälle neiti on myös päässyt jo monasti mukaan... tosin olemme jääneet ilman saalista :(! Tämä tietysti johtunee isännästä, ei koirasta :D! Paukkuarka Leona ei juurikaan ole.. kuten ei pelkää muutenkaan mitään ääniä.. Vielä ipana ei siis ole päässyt metsästyksen saloihin kiinni, sillä muutamista yrityksistä huolimatta ei ole saalista taivaalta "tipahtanut".. Metsässä käymme samoilemassa päivittäin, ihan ilman aseistustakin :D! Tällöin saaliina on mamman pussit täynnä sieniä :D!
Tänään treenasimme hieman veljeni ampumalla sorsalla.. Kyllä se pienesti kiinnosti ja otti muutaman kerran kantoon.. mutta mukana menossa oli labbiskoira Emma, joten toinen huiskuhäntä kiinnosti sorsaa enemmän.

Ja niin, nyt alkaa tytön perimät näkyä :D! Peki, ipanan äiti omistanee korkean vahtivietin... tämä alkaa nostaa päätään myös meillä :D! Pari päivää sitten Leona hoksasi että hänenhän täytyy suojella ja varjella omiaan.. tosin useimmiten "ei miltään" :D.. Karvakerä kuulee omiaan ja luulee että joku tulee.. ilmeisesti.. Ja ilmoittaa siitä reippaasti isäntäväelleen :D! Vielä muutama päivä sitten sai ovista kulkea mennen tullen eikä kukaan kiinnittänyt siihen huomiota, mutta nyt meillä on vahtikoira :D! Toinen on vähän höppänä, iltaisin omat kuvamme peilautuu ikkunoihin ja iiiiiiik-apua, sieltähän tulee joku :D!Katsotaan mitä tuleman pitää!

Tässä taasen hieman kuulumisiamme.. ja muutama otos neitokaisesta :)! (oho, tekniikan ihmelapsi ja kuvat lipsahtivat keskelle tekstiä :D)..

2 kommenttia:

  1. Ihan taitaa olla pikkuneiti äitinsä tytär; paljon pusutusta ja yhtä paljon vahtihaukkua;) Teille lienee saapunut se kuuluisa ensimmäinen "mörköikä" maisemiin...

    VastaaPoista
  2. Onpas tosiaan Leonasta tullut iso ja vaalea tyttö! Mukavaa lukea teidän kuulumisia. Meillä Lillakin vaihtoi väriä vaaleaan, kun käytiin Liisan luona parturissa! Myös tuota samaa vahtihaukkua on ihan viimeaikoina ilmennyt.. Kymppikerhoon ei taideta kyllä vielä päästä, sen verran mikkihiiri tuo Liltsu on verrattuna sisaruksiin.:)

    VastaaPoista