perjantai 25. marraskuuta 2011

Puolivuotias!

Onpa mennyt Leonan pentuaika nopeasti :)!

Puolivuotis "neuvolan" tuloksia: painoa 13,4 kg, korkeutta n. 42cm.. Eli mennään varmaan kasvukäyrän yläpuolella :DD!!!

Väritys on edelleen aika hassu :)! Lilla-sisko taitaa  omata liki saman värityksen kuvien perusteella, ja kun kävin Pekinkin kuvia katselemassa, niin ihanhan tytöt ovat äitinsä väreissä :)!

Leona on kaikinpuolin varsinainen ihanuus.. Vaikkakin luonnetta edelleen löytyy tilanteen niin vaatiessa!
Sen kummemmilta tuhoilta ollaan onneksi vältytty kokonaan, ainoastaan kengän nauhat ovat lyhentyneet kaikista Leonan ulottuvilla olleista kengistä! Niiin kengät kuin sukatkin ovat ipanan intohimoja :D! Ja varsinkin sukkien piilottelu.. Niitä löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista :D. Ja jos olisi Leonasta kiinni, niin meillähän ei pidettäisi sukkia jalassa ollenkaan, ne vietäisiin jaloista aina ensimmäisenä jos ei mitään muita jekkuja keksi! On se niin hassu, varsinainen temppu-eeva! Kainaloonkin tullaan aina kuperkeikalla :D! Ja olen ihan vain hiukan hellyyden kipeä pentu :)!

Vaikka Leona on vieläkin hirmu rohkea ja tuntuu ettei toista hirvitä mikään, niin pidättyneisyyttä vieraita ihmisiä kohtaan on alkanut ilmenemään.. Jännä juttu sinänsä, ettei Leonaa hirvitä lainkaan liikkua kaupungilla (Imatralla :D) ihmisvilinässä, vaan siellä päinvastoin pitäisi saada nuuskia ja tehdä tuttavuutta kaikkien ohikulkevien kanssa, mutta sitten kuin olisi tosi kyseessä, ja joku vieras lähentyisi häntä, niin silloin otetaan häntäkoipien välissä takapakkia :(!Mutta aika pian Leona rohkaistuu ja nuuskuttelee vierasta. Tätä siis työstetään meillä tällä hetkellä.. Vaikkakin ihan hyvä asiahan tuo myös toisaalta on.. Ei kaikkia pidäkään olla häntä pystyssä tervehtimässä. Ollaan käyty myös tokossa, töiltä ehdittyämme. Siellä Leonaa kiinnostaa niin paljon toisten koirien hajut, että välillä tottelevaisuus "hiukan" herpaantuu ja nenä viistää pitkin maata :D! Mutta hienoa nähdä että reippautta ja rohkeutta löytyy isommassakin koira seurueessa. Joukossa on ollut myös muutama todella ärsyttävä räyhääjä ja räksyttäjä, mutta ei me niistä juuri välitetä :)! Edellisellä kerralla muuten yksi kouluttajistakin tuli tekemään tuttavuutta kera nakkien, huomattuaan Leonan arastelevan lähestyttäessä.. Ja pienen taivuttelun jälkeenhän nakit vei voiton :)! Kyllä tämä siis tästä!
Vahti-haukkua löytyy sitten kun kotipihalla ollaan ja jokin räsähtää tai puskassa liikahtaa :D.. Muualla me emme rähise :)!

Ja pääsihän koiruus loppujenlopuksi myös riistan makuunkin kiinni.. ja kovin tuntui teerikin kiinnostavan. Saaliina on ollut myös jänis ja appiukon tuliaisina tuomia hirvenluita.. Ja nams, nehän maistuivat, kyllä sai jäniksen käpälätkin kyytiä! Leona osoittaa suurta kiinnostusta kaikkia "metsästettäviä" kohtaan ja on jopa merkannut yhden puun minkä latvassa kyyhötteli pyy! Kaikki näyttää siis vieläkin lupaavalta sillä saralla!

Sisäsiisteys on ottanut hiukan takapakkia.. välillä taitaa ihan vain mielenosoituksellisestikin lirahtaa :(!

Nyt käydään nautiskelemaan synttäri lounasta ;)!
Onnittelut myös toisille puolivuotiaille!!!

2 kommenttia:

  1. Onnea täältä Turun puolesta Leonalle! Oi, kun teillä on maa jo valkoisena, me tassuttelemme kurassa päivästä toiseen...

    VastaaPoista
  2. Onnea myös täältä Mynämäestä puolivuotiaalle ! Onpa Leonasta kasvanut ihana pörröpää, varsinainen nalle:)

    VastaaPoista